Готов он-лайн магазин за пазаруване на храна

Екипът на Експерт-М ООД разработи предварително настроен он-лайн магазин за пазаруване, който може да бъде използван от заведения тип Пицарии, Ресторанти, Бърза храна, Храна за дома и други подобни.

Използван е темплейт, който е оптимизиран да отваря сайта както на Компютри, така и на таблети и смартфони.
Това дава голямо предимство при използването на тази технология, защото както знаем мобилните устройства се използват все повече в електронната търговия.

За разработката на този електронен магазин е използвана платформата МАГЕНТО, като наши специалисти са разработили много допълнения/extentions/за подобряване на функцалността на този портал.

Има демо сайт достъпен в публичното пространство на следния адрес:

http://food.expert-m.net/

Тук може да разгледате общата функционалност на този магазин, както и да направите примерна заявка за доставка на храна до дома.

Това е базова функционалност, която получавате със закупуването на този готов он-лайн магазин.
Към него нашите специалисти могат да разработят всякакви Ваши идеи и функционалности за да бъде това Вашият електронен магазин от където да продавате и печелите нови клиенти.

Разбира се този портал може да се преработи за всякакъв тип електронна търговия – електроника, мобилни устройства, дрехи, аксесоари, домашна техника, и всичко за което имате идея че може да се продава в интернет пространството – трябва само да се промени визията и да се добавят нови функции и възможности.
От Вас се иска само да изберете темплейт /визията/ на сайта и какво още искате да се добави към функциалността на сайта, а ние ще Ви помогнем да стартирате продажбите с новия си електронен магазин.